De Kettingclub

August 31, 2015

 

Samen met een groepje vrienden van de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam exposeer ik vanaf volgende week bij Galerie Help U Zelven te Winterswijk. Wij studeerden begin jaren 90 af  bij de afdeling Edelsmeden en noemden onszelf "De Kettingclub". De andere leden van De Kettingclub zijn: Peter HoogeboomFloor MommersteegIngeborg Vandamme en Miriam Verbeek. De expositie is van 6 september 2015 tot 31 oktober 2015 te bezichtigen.

 

 

Together with a group of friends from the Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam I exhibit next week at "Galerie Help U Zelven" in Winterswijk. We studied early 90s  at the Jewelry Department and called ourselves "De Kettingclub". Other members of "De Kettingclub" are: Peter HoogeboomFloor MommersteegIngeborg Vandamme and Miriam Verbeek. The exhibition will take place from September 6 until October 31 2015.

 

Please reload

CYNTHIA PIJLMAN

                                  Art Jewellery