De Kettingclub


Samen met een groepje vrienden van de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam exposeer ik vanaf volgende week bij Galerie Help U Zelven te Winterswijk. Wij studeerden begin jaren 90 af bij de afdeling Edelsmeden en noemden onszelf "De Kettingclub". De andere leden van De Kettingclub zijn: Peter Hoogeboom, Floor Mommersteeg, Ingeborg Vandamme en Miriam Verbeek. De expositie is van 6 september 2015 tot 31 oktober 2015 te bezichtigen.

Together with a group of friends from the Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam I exhibit next week at "Galerie Help U Zelven" in Winterswijk. We studied early 90s at the Jewelry Department and called ourselves "De Kettingclub". Other members of "De Kettingclub" are: Peter Hoogeboom, Floor Mommersteeg, Ingeborg Vandamme and Miriam Verbeek. The exhibition will take place from September 6 until October 31 2015.


CYNTHIA PIJLMAN

                                  Art Jewellery