Open atelier Miriam Verbeek

Miriam Verbeek houdt volgende week open atelier waar werk van mij te zien zal zijn. Uit haar nieuwsbrief:

Landelijk Atelier Weekend op 4 – 5 november U BENT VAN HARTE WELKOM. Tijdens het landelijk atelier weekend is mijn atelier geopend van 11.00 tot 17.30 uur. Mijn nieuwste werken zullen te zien. Op zaterdagmiddag zijn er kinderen in mijn atelier aan het vilten en op zondag 5 november ben ik zelf aan het werk.

"Water-land" Miriam Verbeek

Ook kunt u genieten van het werk van 2 gastexposanten: Cynthia Pijlman en Josine Hulshof. Met Cynthia Pijlman heb ik samen op de Rietveld academie gestudeerd. Zij maakt prachtige tactiele sieraden van textiele materialen die ze combineert met zilver, hout en textiel.

Serpentine, Cynthia Pijlman

Josine Hulshof is accordeonist en maakt daarnaast mooie leren portemonnees en tasjes.

In Zutphen zijn totaal 20 ateliers geopend.


CYNTHIA PIJLMAN

                                  Art Jewellery